Monturen

Jaguar

Comfort, design en exclusieve stijl.
 
De traditionele waarden van het merk Jaguar zijn: Luxe en elegantie. Superieure kwaliteit en exclusiviteit. De Jaguar monturen en zonnebrillen combineren een uitzonderlijk design met technische perfectie.

Etnia Barcelona

Orginele en kleurrijke monturen en zonnebrillen uit Spanje. Exclusief voor de particuliere optiekwinkels. Vakmanschap wordt verheven tot Kunst. Wij hebben altijd een grote collectie van Etnia Barcelona in de winkel. 1 van onze favorieten vanaf 165 euro.
 
Tip: als je in Barcelona bent dan kun je bij de Etnia winkel altijd op het dakterras een drankje drinken maar dan moet je wel een Etnia bril op je neus hebben. ;-)

Mini Cooper Eyewear

Het iconische automerk Mini Cooper heeft een eigen monturen collectie. Net zo eigen en stijlvol als de auto. Correctie monturen en zonnebrillen zijn gemaakt van de mooiste materialen. Wij zijn trots exclusief dealer te mogen zijn van dit iconische merk.

Prada Eyewear


 
Vanaf 25 juli 2023 zijn we Prada dealer. 

JF Rey en Volte Face

Het Franse elan spat er vanaf bij deze merken.
 
JF Rey maakt al jaren gewaagde design monturen met kleur.
 
 
Mooie vormen en unieke kleuren combinaties kan alleen Volte Face maken. 

Dutz

Monturen voor dames en heren. Het Nederlandse merk verovert de wereld met originele ontwerpen en kleur gebruik. Nieuw zijn de hele mooie titanium monturen, licht in gewicht en dus comfortabel dragen. Prijzen vanaf 195 euro.

Bvlgari

Het exclusieve juwelenmerk met juweeltjes van brillen voor dames en heren. Kom ook eens naar de zonnebrillen kijken.