Zonnebrillen

Ray Ban

Ray Ban zonnebrillen, altijd goed. Iedereen kent het het merk en heeft er wel 1 of 2. De piloten modellen blijven een mode item, in verschillende kleuren en met echte minerale glazen. Ze blijven mooi. Probeer ook het nieuwste model van Ray Ban eens bij ons in de winkel. Alle Ray Ban zonnebrillen zijn bij ons 10% goedkoper en ze worden netjes afgesteld, zodat je bril altijd goed zit. Ook na dat ongelukje waardoor je zonnebril scheef zit.

Ralph en Michael Kors zonnebrillen

Modieuze zonnebrillen van Ralph by Ralph Lauren en Micheal Kors in de prijs klasse vanaf 100 euro. Makkelijk op sterkte te maken zodat u scherp zicht heeft en een hippe look.
 
Informeer naar onze speciale zonneglazen prijzen vanaf 60 euro per paar.

Vogue zonnebrillen

Vogue zonnebrillen, Italiaanse klasse en kwaliteit vanaf 99 euro. 100% UV dus goede bescherming.
 
Ook heel makkelijk op sterkte te maken.
 

Etnia Barcelona zonnebrillen

Etnia Barcelona zonnebrillen zijn net even anders ook in kwaliteit. Etnia Barcelona zonnebrillen hebben altijd minerale glazen.
 
Uitvoering in HD Vision of Polarizerend.
 
Ze zijn er ook in half meekleurend, een mooie begin tint en passen zich daarna aan de zon aan.
 
 Kom na de zomer je bij ons gekochte zonnebril stellen en schoonmaken, altijd service.

Bracelets voor hem en haar vanaf 10.95 euro

Op Ibiza kwamen we deze man tegen en hij droeg zulke mooie armbanden in Ibiza style dat ik wel moest vragen waar hij ze gekocht had. Hij vertelde dat hij de ontwerper zelf was en dat hij uit Nederland komt. Warner ontwerpt en maakt ze zelf. Ik heb er 2 besteld en toen ik de prijs hoorde was de samenwerking snel tot stand. Zulke mooie kwaliteit en prijs. Prijzen vanaf 10.95 euro dus ook leuk als speciaal cadeautje voor vriend of vriendin. Of om jezelf te verwennen natuurlijk.
Bij het uitzoeken van de collectie was het moeilijk kiezen, zoveel mooie armbanden. En zelf natuurlijk ook te veel gekocht ;-) .

David Beckham

David Beckham, de Engelse voetballer heeft ook zonnebrillen. Maar het wordt bij Safilo in Italië gemaakt. De kwaliteit van de monturen en glazen is erg mooi. Hij is erg betrokken bij het ontwerpen en promoten van zijn eigen brillen. Stoere en stijlvolle zonnebrillen maar ook correctie monturen. De prijs zal je verbazen. Kom gauw langs.